Glömt lösenord? Klicka här

Med Impleo Web går det åt väsentligt mindre resurser vid sammanställning, kontroll och distribution av information. Ledtiderna kortas ner vilket innebär mer tid för kreativitet och planering.
Med Impleo Web kan du inom några timmar vara igång med en marknadsportal med verksamhetens alla digitala tillgångar, utan att ge avkall på kvalitet (annonsmallar, produktblad, kampanjmallar, visitkort presentationer etc). Alt samlat och tillgängligt för alla anställda eller kunder.
Viktig och korrekt information spelar en avgörande roll i kommunikationen. Om informationen inte är uppdaterad, kan det skapa problem på många sätt. Tryckt information är "färskvara" och måste ständigt hållas uppdaterad vilket ställer krav på en enkel produktionsprocess och effektiva verktyg för denna hantering. Impleo Web är ett verktyg som hjälper din verksamhet att hålla information aktuell . Tack vare webb gränssnittet kan den som har rätt till informationen nå den när den behövs, dygnet runt året om.
Impleo Web säkerställer enhetlighet i marknadskommunikationen och att den överenskomna grafiska profilen kan följas. Användarna får tillgång till mallar som endast kan ändras med dom variabler man har rätt till.